SELAMAT DATANG

Selamat datang ke  Institut Pendidikan Hira'

Institusi Pendidikan Hira' (IPH) merupakan sebuah institusi pendidikan yang menyediakan pendidikan yang seimbang dan bersepadu yang teletak di Selangor, Malaysia. IPH menawarkan sistem pendidikan Islam yang merangkumi kurikulum akademik, deeniyyah (agama),kegiatan ko-kurikulum dan aktiviti-aktiviti luar darjah bagi membentuk para pelajar dengan keperibadian muslim yang unggul. Institut Pendidikan Hira' telah ditubuhkan pada 1985 dengan hanya sebuah sekolah rendah. Kini setelah lebih 30 tahun penubuhannya, terdapat sekolah rendah, sekolah menengah berasrama, dan ma'had tahfiz telah berjaya ditubuhkan dan bilangan pelajar keseluruhannya melebihi 1000 orang.

Pengumuman Bayaran Melalui JomPAY

Assalamualaikum wbt kepada Ibubapa & Penjaga Institusi Pendidikan Hira yang dihormati,

Kemudahan pembayaran yuran sekolah melalui *JomPAY*  sudah boleh digunakan mulai bulan Mac 2017.

Harap maklum. Terima Kasih.

BERITA TERKINI

LIHAT SEMUA
  • 08/14/2017 in Berita Terkini

JAMUAN MAKAN MALAM PIBG 2017